Zaalhuur op Zuidpark

Cursus? Workshop? Bijeenkomst?

Binnen de perken zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Connectorium Anton Dreesmann

Connectorium Anton Dreesmann is een zaal voor publiek, voorzien van moderne audiovisuele middelen. Er is een beamer, een scherm, lichtinstallatie van theater-niveau en uitstekende audiotechniek. Connectorium Anton Dreesmann biedt plaats aan 200 mannen, vrouwen en kinderen. Ieder voelt zich er thuis.

De stoelen in de zaal vertellen een verhaal, allemaal in verschillende talen. Elke stoel heeft een eigen herkomst, ontwerp of bijzondere mix van materialen. En toch stralen ze samen een krachtige eenheid uit.

De stoelen zijn een metafoor voor de gedachte dat ieder mens uniek is. Harmonie ontstaat bij eenheid in verscheidenheid.

Het Connectorium is er niet alleen voor Zuidpark-huurders. Graag nodigen wij jou en je organisatie uit om een cursus, presentatie of netwerkbijeenkomst in het Connectorium te houden. Mooi te combineren met kleine culinaire meeting ter afsluiting in Brasserie PARK. Niets hoeft, veel kan.

’28 Olympic Lounge

Verschillende werelden komen samen in onze ’28 Olympic Lounge. De ruimte ademt de sfeer van een moderne grand café. Via de lobby is de Lounge verbonden met
 het Connectorium. De ’28 Olympic Lounge is de thuisbasis van brasserie PARK.

Voor een presentatie, een vergadering, een workshop, een receptie of een feest is onze ’28 Olympic Lounge jouw place to be. De ruimte is kosteloos. Brasserie PARK verzorgt met plezier de catering.

De Lounge heeft een uitstekende geluidstechniek en twee grote beeldschermen voor presentaties.

Warm en welkom in de ’28 Olympic Lounge

Tarieven?

Voor het Anton Dreesmann Connectorium – 200 riante zitplaatsen – rekenen wij een minimaal cateringtarief van 500,00 euro per dagdeel. Daarvoor beschik je over de nieuwste audio-visuele apparatuur, een katheder met microfoon, een hand-held microfoon en een head set. Allemaal van topkwaliteit. De beamer is van theater-kwaliteit en het geluid en de akoestiek zijn subliem.

De ingang is ruim. Er is plaats om je eigen garderobe in te richten en om tafeltjes neer te zetten. Bij binnenkomst kun je koffie en thee, champagne of water serveren. Net wat je wenst. Parkeergelegenheid is er voldoende, de gasten kunnen parkeren tegen een gereduceerd tarief door middel van uitrijkaarten.

’28 Olympic Lounge is al even riant. Het minimale cateringtarief is 2.000,00 euro per dag. Bespreek met ons wanneer je wilt starten en eindigen. Ook in de weekenden zijn wij er voor jou en je gasten.

Meer weten? Leg contact via zuidpark@vascobelo.be

Interesse? Binnen de perken zijn de mogelijkheden onbeperkt